Uiteraard doen we er alles aan om onze klanten uitstekende service te bieden. Mocht je desondanks toch ontevreden zijn, dan proberen we dat netjes op te lossen! We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt ons ook bereiken via Whatsapp, e-mail of door onderstaand contactformulier in te vullen. Heb je een vraag of klacht? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Betaling

Veilig betalen is voor ons uiterst belangrijk. We willen er daarnaast voor zorgen dat onze klant een ruime keuze heeft in betaalmogelijkheden. Daarvoor bieden we diverse betaalopties aan, namelijk:

  • iDEAL
  • Directe bankoverschrijving
  • MasterCard
  • VISA
  • PayPal
  • Bancontact
  • SOFORT

Let op: Cash betalen is niet mogelijk. Staat jouw favoriete betaaloptie er niet bij? Laat het ons weten en wellicht dat we onze betaalmogelijkheden in de toekomst verder uitbreiden.

Bezorging en levertijd

Wij vinden een snelle levering belangrijk. Al onze producten zijn dan ook op voorraad, waardoor we jouw massage gun snel kunnen verzenden. Jouw pakket wordt verzonden via PostNL en verzending binnen Nederland is gratis. Voor verzendingen naar België geldt een verzendtarief van € 9,00.

Zo’n 80% van de bestellingen versturen we nog dezelfde dag, mocht dat niet meer lukken wordt de bestelling een dag later verstuurd. Voor verzendingen binnen Nederland ontvang je van ons een Track & Trace code zodat je weet wanneer je de bestelling kunt verwachten.

Retourneren

Ben je niet tevreden met het product? Dan kun je het artikel binnen 30 dagen, vanaf dag één na ontvangst, retourneren. De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor eigen rekening. Je kunt het product opsturen naar:

Massage-Guns.nl
T.a.v. Paul, Chef Retour
Parallelweg 30 Unit A.105
5223 AL ’s-Hertogenbosch
Nederland

Veelgestelde vragen

Zit je met een vraag? Kijk eens op onze pagina met veelgestelde vragen. Grote kans dat jouw vraag daarbij staat.