Robin

Is degene die zich druk maakt om bezoekers, de marketing man dus. Tennist wel een aardig potje.

Paul

Sport redelijk veel in zijn vrije tijd. Hardlopen, crossfit, (zaal)voetbal en snowboarden zoals je ziet.

De populariteit van de massage gun

Onder topsporters en atleten is de massage gun een enorme hype, maar ook amateur sporters zien de voordelen van een massage gun en gebruiken het steeds vaker. Na een intensieve training helpt het gebruik van de massage gun bij het voorkomen van stijve spieren, het verbeteren van de bloedsomloop en een sneller herstel. Een massage gun kan ook vóór een work-out worden gebruikt als stevige warming-up. Kortom, genoeg reden om een massage gun aan te schaffen, maar hoe vind je er een die betrouwbaar én betaalbaar is?

Testen, testen, testen….

In onze zoektocht naar de beste massage gun hebben we tientallen massage guns getest in diverse prijsklasses. Wat ons hierbij vooral opviel was het kleine verschil tussen de duurste massage apparaten zoals de TheraGun, Hyperice en TimTam en goedkopere alternatieven.

Echter zagen we ook dat er enorm veel rommel op de markt is. Het selecteren van een aantal massage guns met uitstekende specificaties hebben wij voor je gedaan! Hierbij hebben we o.a. gekeken naar de massage eigenschappen, het geluidsniveau en batterijduur en stond de prijs/kwaliteit-verhouding altijd centraal. In onze shop vind je alleen massage apparaten die door onze strenge selectie zijn gekomen. Daarmee ben je dus verzekerd van een topklasse massage gun!

De winnaars

Na onze intensieve zoektocht zijn we gekomen tot 3 winnende massage guns in verschillende prijsklasses. Alle 3 deze massage guns hebben een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en zorgen voor een pittige massage. De apparaten verschillen wel in het aantal opzetstukken, batterijduur en geluidsniveau. In onze webshop vind je alle productkenmerken voor het vinden van jouw beste match.